1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Моля, посочете оценка за инфото в тази страница)
(Посещения: 855 , 1 Посещения днес)

Запишете Телефонен номер за да ви се обадим:

Посочете танцовото ниво за което се записвате:

Пожелание дата на започване:

Вашия пол и години:

ЗАПИШЕТЕ СЕ за начинаещата ни група Латино Танци ЗА СЕМЕЙНИ ДВОЙКИ ВЪЗРАСТНИ от 19:00 часа всeки вторник и четвъртък в сградата на НТС Добрич, ет 2, зала 209. ул. Независимост № 14

За контакт: 0897 570 550

Промоционални Цени за двойки на човек:
10 лв единично посещение
30 лв 8 посещения /

♦ Леко натоварване (Много по леко от народни танци)

♦ Организиране на Банкети, Партита и пътувания в страната.

♦ Възможност да напредвате бързо и да тренирате сами вкъщи 

♦ Подходящо за възрастни 60+ годишна възраст

Танцуването заедно като семейна двойка може да... (Натисни)

Танцуването заедно като семейна двойка може да предложи множество ползи, както физически, така и емоционални. Ето някои от основните предимства:

✪Физическа подготовка✪: Танците са страхотна форма на упражнения, която може да подобри сърдечно-съдовото здраве, гъвкавостта, силата и координацията. Редовните танци могат да помогнат на семейните двойки да останат активни и да поддържат здравословен начин на живот.

✪Сближаване✪: Танцуването заедно насърчава чувството за връзка и интимност между членовете на семейството. Предоставя възможност за споделяне на радостна дейност и укрепва емоционалната връзка между партньорите.

✪Облекчаване на стреса✪:  Известно е, че танците намаляват стреса и безпокойството чрез освобождаване на ендорфини, които са естествени средства за повдигане на настроението. Танцуването заедно може да послужи като забавен и ефективен начин за семейните двойки да се отпуснат и да облекчат напрежението след дълъг ден.

✪Комуникация✪: Партньорският танц изисква ефективна комуникация и сътрудничество между партньорите. Научаването на нови танцови движения заедно насърчава двойките да общуват, да си сътрудничат и да изградят доверие в способностите на другия.

✪Качествено време✪: В днешния натоварен свят намирането на качествено време, което да прекарате заедно като семейна двойка, може да бъде предизвикателство. Танците осигуряват специално време за двойките да се съсредоточат един върху друг и да укрепят връзката си по забавен и увлекателен начин.

✪Повишаване на увереността✪: Овладяването на нови танцови стъпки и изпълнението им заедно може да повиши самочувствието и самочувствието и на двамата партньори. Това чувство за постижение може да се пренесе в други области на живота и да подобри цялостното благосъстояние.

✪Креативност и изразяване✪: Танцът позволява на хората да се изразяват творчески чрез движение и музика. Двойките могат да изследват различни танцови стилове и техники, отприщвайки своята креативност и подобрявайки артистичното си изразяване заедно.

✪Споделено хоби✪: Танците могат да се превърнат в споделено хоби за семейни двойки, осигурявайки им общи интереси и цели, които да преследват заедно. Занимаването с хоби като двойка укрепва чувството за партньорство и солидарност в семейната единица.

✪Празник и радост✪: Танцът по своята същност е празничен и радостен. Независимо дали става въпрос за танци на семейно събиране, специален повод или просто в уюта на собствения си дом, двойките могат да изживеят моменти на чисто щастие и празнуване заедно чрез танц.

Като цяло танцуването заедно като семейна двойка предлага широка гама от физически, емоционални и релационни ползи, допринасяйки за по-здравословна, по-щастлива и по-свързана семейна динамика.

Запишете се за тренировки от Бренд Денс Добрич. Всеки Вторник и Четвъртък от 19:00 часа за начинаещи – НТС (Научно Технически Съюз) Добрич, зала номер 204, Над бившата Общинска Банка
ул. Независимост № 14. Добрич. За Контакт: 0897 570 550 или на съобщение на Бренд Денс Добрич

Цени:
10 лв единично посещение
40 лв 8 поредни посещения / 5 лв на посещение – карта

Запишете Телефонен номер за да ви се обадим:

Посочете танцовото ниво за което се записвате:

Пожелание дата на започване:

Вашия пол и години:

Снимки от Събития:

Отзиви:

Деси – Варна

За мен приобщаването към Бренд Денс беше едно от най-добрите решения за 2021 година. Танците и общността, която се създава, благодарение на подхода на Галин, ми носят истинска радост, нови умения и чудесни нови приятели! Създават повече увереност и у мен, и у партньора ми. Няма да е пресилено да се каже, че допринасят за…

Read more

Галя – Добрич

Приятно място за разтоварване! Стриктен, детайлен и отговорен треньор. На мен не ми е достатъчен един час тренировка и смесването на стилове  в една такава не ми дава увереност, затвърждаване на наученото (Посещения: 70 , 1 Посещения днес)

Read more

Мария – Добрич

Като част от т.нар ядро на школата бих искала да споделя, че посещенията са ми носили забавление, усмивки,  разтоварване в края на деня, приятни емоции от срещи с интелигентни и възпитани хора. Ценното на школата са именно хората, някак си се събрахме едно добро общество на фона на масовата посредственост, специално в нашия град. Няма…

Read more
(Посещения: 855 , 1 Посещения днес)
Реклама: